Prisolve er et fintech selskap 
med fokus på digitalisering

Selskapet  har utviklet en plattform (database med big data) og arbeidsmetodikk som vi kaller business controll system (BCS)

Plattformen brukes av revisorer,regnskapfører og ledelsen i alle typer selskap eller organisasjoner. Ved hjelp av plattformen vil man kunne ta bedre beslutninger,jobbe mer effektiv og oppnå bedre inntjening.
Steve Cole har vært spydspissen i utviklingen av  plattformen. Med bakgrunn som revisor, regnskapsfører,finansdirektør og eier av et regnskapsbyrå har han observert at en rekke prosesser som kan effektiviserer og gjøres mer presist ved hjelp av teknologi. Dette er Prisolve i dag
Prisolve plattformen er intuitiv og brukervennlig. I tillegg har Prisolve utviklet smart Bob (robot algoritme) som forenkler en rekke prosesser som man tidligere gjorde manuelt.
 
Prisolve many steps in the right direction

Historien og idéen.

Prisolve AS ble stiftet i desember 2012 under navnet Intelliview AS. Daglig leder Steve Cole har mangeårig erfaring som økonomidirektør og leder i små og store selskaper. Som økonomiansvarlig i Simula Research Laboratory opplevde han hvor tidkrevende arbeidet med innhenting, analyse og rapportering er. Ofte måtte kvelder og helger tas i bruk for flytting av tall fra økonomisystemet, via regneark, til en rapport for ledelsen eller styret. En arbeidsmetode som var tungvint, tidkrevende og ineffektivt og med hyppig gjentagende frekvens. Behovet for å kunne produsere rapporter ved ett tastetrykk var stort, men løsningene på markedet var lite intuitive, lite presentable eller for dyre. Resultatet ble ideen om Prisolve som en intuitiv og lett betjent løsning for å spare SMB firmaer for både tid og penger.  

Den operasjonelle virksomheten startet i 2014 etter at Simula Innovation investerte én million kroner i selskapet. Steve Cole, som selv har deltatt i utviklings- og programmeringsarbeidet, kunne allerede samme måned levere rapporter til den første kunden ved hjelp av løsningen fra Prisolve.

Applikasjonen ble videreutviklet med flere rapporter og mer funksjonalitet. I begynnelsen av 2016 ble rapportgeneratoren “raske rapporter” utviklet slik at kundene selv kunne sette opp rapporter.  Konsolideringsfunksjonalitet ble lansert samme tid, noe som gav økt funksjonalitet og fleksibilitet ved å kunne lage rapporter på tvers av landegrensene og kontoplaner. 

 

 Markedsføring av applikasjonen startet i september 2017 og i slutten av året begynte arbeidet med å bygge opp en salgsavdeling,  første selger ble ansatt i januar 2018. Selskapet har i dag over 1000 bedrifter som benytter løsningen fra Prisolve, og er raskt økende.

En skybasert applikasjon som gir bedre oversikt og forenkler rapporteringer

Prisolve er en skybasert applikasjon som kobles opp og integreres selskapets eksisterende økonomisystem. Applikasjonen henter ut data og informasjon fra hele regnskapet og presenterer resultatene på en lettfattelig og grafisk måte. Det blir enklere å se sammenhengene, identifisere utviklingen og se nye trender. All data og rapporter er tilgjengelig 24-timer og er til enhver tid oppdatert basert på de siste opplysninger. Prisolve passer alle type små og mellomstore virksomheter og støtter flere av de største regnskapssystemene på markedet. 

Prisolve

Om navnet Prisolve

Prisolve kommer fra de engelske ordene “prism” og “solve.” Prismen symboliserer hvordan ustrukturert data blir matet inn i applikasjonen og klare data hentes ut. “Solve” gir uttrykk for hvordan oppgaven blir løst på en rask og effektiv måte. Kombinasjonen av disse to betydningsfulle ordene danner grunnlaget for selskapsnavnet Prisolve!

Rapporter gir bedre beslutninger

Løsningen fra Prisolve forenkler, automatiserer og effektiviserer rapporteringene. Løsningen leveres med et bredt spekter av standard rapportoppsett, samt en rapportgenerator som gjør det mulig selv å definere og sette opp skreddersydde rapporter, som danner grunnlag for bedre beslutninger.

Integrasjon.

Prisolve er integrert med følgende skybaserte løsninger:

Ta kontakt med oss

Postadresse:
Bjerkealleen 16,
0487 Oslo

Besøksadresse:
Hedmarksgata 13
Oppgang C 4 etg.,
0658 Oslo

Salg: salg@prisolve.com

(+47) 467 72 100

Support: support@prisolve.com

NB. Dersom du har en support relatert forespørsel så setter vi pris på om du inkluderer følgende: hvilket selskap i Prisolve det gjelder, hvilke funksjoner som er brukt og parameterne. Er du usikker på hva du skal skrive så sier et (skjerm)bilde mer enn tusen ord!

JEG ØNSKER. BLI KONTAKTET!

Legger du i igjen din e-post i feltet under, vil vi ta kontakt med deg. Din epostadresse vil lagres i vårt system for salgs- og markedsaktiviteter.

Her