Riktige og oppdaterte
rapporter gir grunnlag 
for bedre beslutninger

Riktige og oppdaterte rapporter som gir innsikt i selskapets økonomiske situasjon er avgjørende for den daglige ledelsen og selskapets styre. Det er en tidkrevende og ofte vanskelig jobb å innhente alle relevante data, analysere og presentere disse på en god måte. Den skybaserte løsningen fra Prisolve kobles opp mot selskapets eksisterende økonomisystem og henter inn alle relevante opplysninger fra hele systemet. Disse analyseres og presenteres på en visuell og intuitiv måte – som gjør det enklere og ikke minst raskere å få oversikt over selskapets situasjon. 

lett forståelige rapporter

Prisolve presenterer innhold på en lettfattelig og visuell måte, som gjør det enklere å tolke dataene og holde oversikten.

tilpass dine egne rapporter

Du kan selv enkelt tilpasse standardrapportene eller sette opp dine helt egne rapporter, ut fra din virksomhets behov og ønsker.

Risolve rapportering enkelt og raskt

Oppdaterte nøkkeltall 24-timer i døgnet

Prisolve presentere tilgjengelig data 24-timer i døgnet. Gjør det enkelt å være ajour og holde oversikten over situasjonen

tilgjengelig online

Prisolve er tilgjengelig via et webgrensesnitt og er tilgjengelig på de fleste mobile og stasjonere enheter. Gjør det enkelt å holde oversikten

Utvikling i egenkapital og likviditet vises for de siste 5 årene. I tillegg ser man hvordan likviditeten er skapt og brukt i perioden.

Eksempler på rapportene som kan genereres raskt og enkelt via løsningen fra Prisolve. Benytt predefinerte rapporter, gjør tilpasninger eller skreddersy rapporter ut fra dine behov og ønsker. Innholdet presenteres på en visuell og lettfattelig måte – som gir bedre innsikt og grunnlag for bedre beslutninger.

Forenkle og effektiviser 
rapportering og budsjettering

Raskere og enklere rapportering til styret

Med kun noen få tastetrykk hentes og settes opp  rapporteringer til styret. Presentert på en forståelig og visuell måte. 

Bedre kontroll over likviditeten

Oversikt over likviditetssituasjonen og forventet utvikling kan enkelt settes opp og tilpasses den enkelte virksomhets situasjon og behov.

Effektiviser budsjettarbeidet

Med Prisolve kan du enklere og raskere sette opp budsjetter og prognoser basert på historiske tall. Dette både forenkler og effektiviserer arbeidet med å sette opp budsjett og prognoser.

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

JEG ØNSKER. BLI KONTAKTET!

Legger du i igjen din e-post i feltet under, vil vi ta kontakt med deg. Din epostadresse vil lagres i vårt system for salgs- og markedsaktiviteter.

Her